Pages

dimarts, 5 de febrer del 2013

Vejam...

Aquí comença el procés creatiu d'un nou guió.
He de fer un curt i no tinc ni puta idea sobre què fer-ho. Let's go pluja daurada d'idees:

  • Se suposa que s'ha de gravar a un institut. L'institut està dividit en dos blocs, un amb 3 plantes i l'altre amb 5.
  • Es disposa d'estudis de ràdio, martingales de so (peus, cables, micros) i de dues aules amb aparells d'electrònica.
  • El conserge de l'institut és un paio força inquietant, té cara de no haver trencat mai un plat i fora del seu ambient se'l veu un home predisposat a ajudar al que faci falta. Diamant en brut, ha de sortir Si o Si.
  • No hi ha limit. Bé, potser fer una peli porno o snuff està prohibit però hi ha bastant marge de creativitat.
Dit això se'm passen pel cap diverses idees:
  • Homenatge a Guy Ritchie. Fer una peli rollo Snatch amb mafiosos, diferents punts de vista, etc. En aquesta trama ha de sortir Si o Si el sots-director de l'institut (l'Ortega). La idea de fer servir el conserge com a matón trenca-cames em fa venir trempera. Per desgràcia més d'un vol fer servir trames de sobres i robatoris i pot semblar massa còpia. Seria segona opció.
  • Zombies descartat, sortirà aquesta idea si o si i més val ser un pèl original. A més que últimament hi ha zombies fins i tot a la sopa. Suda suda.
  • Idea bona 1: Fer un rollo Goonies. Un grupet d'amics s'ajunten (cadascú més raret que l'anterior) i van a per un objectiu comú... aprovar examen de papelitos de C6, trobar la llista d'assistència de classe, buscar on es farà la següent classe, etc...
  • Idea bona 2: Cómo conocí a vuestro padre. La idea seria fer una història d'una noia que coneix a l'home de la seva vida a l'institut. El final cocomber ha d'estar si o si. I el conserge també. I l'Ortega també as a possible marit.
  • Idea bona 3: Fer un Romeo + Julieta. Dues bandes enemigues (So2C vs So2D, So vs Producció, etc...) s'enfronten però dos s'enamoren i bla bla bla.
Elements que m'agradaria que sortissin. Una màscara de cavall, disfresses boges que estiguin per allí amb total normalitat (un alumne vestit de pollastre, ficar humor absurd everywhere...), converses absurdes, etc. Si, La Hora Chanante hi té molt a veure amb això.

I això seria tot, ara només quedaria ordenar idees, fer-ho més atractiu i veure si tot tira endavant i té èxit a l'hora de fer el pitching i exposar-ho... Prayguem.